Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Seven Films: Seven Film Gallery collection






Το σινεμά είναι η τέχνη της ζωής. Και το σινεμά που αξίζουμε, είναι αυτό που ονειρευόμαστε. Ένα σινεμά χωρίς σύνορα, που δεν μιλά μόνο μία γλώσσα, που δεν έχει πάντα ηθοποιούς σταρ, και happy end. Για την ακρίβεια, μερικές φορές δεν έχει καν end. Συνεχίζεται έξω από τη σκοτεινή αίθουσα, αναπνέει, πάλλεται και μεγαλώνει μαζί μας. Μέσα μας.
Είναι το σινεμά του κόσμου, ο κινηματογράφος του ταξιδιού, των φεστιβάλ, της τέχνης, των εκπλήξεων. Αυτό που ανακαλύπτουμε κάθε χρόνο στις Κάννες, το Βερολίνο, τη Βενετία, το Ρόττερνταμ, τη Θεσσαλονίκη, το Sundance, το Τορόντο, την Tribeca και αφουγκραζόμαστε τον παλμό του, μαζί με ανθρώπους από όλο τον πλανήτη που ψάχνουν ότι και εμείς: Το καλύτερο σινεμά της νέας εποχής.
Ένα σινεμά που αποτελεί κατάθεση ψυχής, έξω από στερεότυπα, ένα χωρίς ταμπέλες, βιομηχανική παραγωγή και ημερομηνία λήξης.
Κινούμενες εικόνες και ιστορίες που κουβαλάνε στο κύτταρο τους την αμφισβήτηση, την ‘’άλλη’’ άποψη, τη ανατροπή, την υπέρβαση. Γεμάτο σκέψεις, ιδέες και επιθυμίες. Γεμάτο ζωή, φτιαγμένο από τη ζωή. Αυτή που ονειρευόμαστε ότι μας αξίζει.
Αγαπητοί φίλοι
Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τη νέα περιοδική έκδοση της Seven Films:
Τα DVD’S SEVEN FILM GALLERY
Τα πρώτα πέντε κυκλοφορούν ήδη στα Seven Spot:
Θεού θέλοντος (Om gud Vill)
Absurdistan
Cloud 9
Fear(s ) of the dark
Rumba

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Fabulous!