Τετάρτη 26 Ιουλίου 2006

10 μύθοι για τα Τέρατα και πως μπορούν να καταρριφθούν σε μια σελίδα


Κατ ΄αρχάς να οριοθετήσουμε την έννοια τέρατα. Τέρας είναι ότι δεν μας μοιάζει και αυτό δια της αμφιμονοσήμαντης οδού σημαίνει ότι τέρας μπορεί εν δυνάμει να είμαστε όλοι, ο ένας για τον άλλο.

Κι αφού το ξεκαθαρίσαμε καιρός να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματά μας. Γιατί και τα Τέρατα έχουν δικαίωμα στην διαφορά, στην κοινωνία και στα video clubs.

Αυτοί είναι οι 10 μύθοι
και ιδού η επιχειρηματολογία μας :


1. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ. Εξαρτάται από ποια πλευρά το βλέπεις.
Ο διευθυντής φωτογραφίας παίζει μεγάλο ρόλο. Εδώ κούκλες και με τον λάθος φωτισμό βγαίνουν σαν τρωκτικά. Πόσο μάλλον εμείς που έχουμε εκτός από το βαρύ μακιγιάζ κι ένα σωρό special effect.

2.ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ. Μπά τι μας λέτε? Αν είχατε κι εσείς ορδές ειδικών δυνάμεων, υπόγειων καταστροφών ,σαλταρισμένους σεισμολόγους, ξανθές γκόμενες που όμως θέλουν να έχουν και τα credits της επιστημόνισσας να σας καταδιώκουν, θα είχατε καιρό να αγαπήσετε?

3. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΑ Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Γιατί αγάπη μου αν η δημιουργική ομάδα έχει τσακιστεί να βρει όλα αυτά τα High Tech effect , για να οικονομήσει κανένα Oscar, φταίω εγώ με 250 νούμερο παπούτσι που πατάω κι αφήνω 5 πτώματα?

4. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ Μεγάλο λάθος. Τα τέρατα είμαστε οικολόγοι. Αγαπάμε την φύση και το περιβάλλον και το προστατεύουμε όσο μπορούμε. Όταν λοιπόν μας έρχονται με τα τζιπάκια , φουλ στις βενζίνες και τα τελευταίας βιοπυρηνικής τεχνολογίας όπλα στα μέρη μας, μας πιάνει το πατριωτικό μας κι αγωνιζόμαστε υπέρ βωμών κι εστιών. Δηλαδή τι ? Θα μας πείτε και τρομοκράτες τώρα?

5. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ Ναι έχουν όλοι οι άλλοι και δεν έχουμε εμείς. Αυτό σας μάρανε που μέσα στην παγίδα και την πονηριά είστε προκειμένου να μας εξοντώσετε. Και τι δεν κάνατε? Δηλαδή εσείς στη θέση μας θα λέγατε κι ευχαριστώ?

6.ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ Αυτό είναι ένα λεπτό θέμα. Φυσικά στις τάξεις μας έχουμε κι οντότητες από άλλους γαλαξίες αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες προσπαθούμε να έχουμε μια λεπτή ισορροπία στις σχέσεις μας.

7. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ Φάτε τα ληγμένα γιαουρτάκια σας κι αφήστε μας εμάς στο δράμα. Η καριέρα θέλει θυσίες. Για μα έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε, ξέρετε τι περνάμε στα γυρίσματα? Ευτυχώς με την εξέλιξη της πλαστικής χειρουργικής έπίζουμενα έχουμε καλά γεράματα, αν δεν μας έχετε εξολοθρεύσει ως τότε.

8. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Αυτό είναι ο μεγαλύτερος μύθος. Το μέγεθος μετράει. Μεγάλο λάθος είτε είσαι ο King Kong είτε ένα γκρέμλινγκ αν θες να κάνεις την…ζημιά, την κάνεις.

9. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ Δεν είμαστε αλάνθαστοι αλλά πολλές φορές συγχωρούμε. Ειδικά τους σεναριογράφους και τις ξανθές πρωταγωνίστριες.

10. ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ B-MOVIES Όλα τα αντέχουμε αλλά να μας πείτε και Bi αυτό είναι ανήκουστο. ‘Όλα τα τέρατα είναι straight ,εξ απ ανέκαθεν ,οχιεπειδή δύο καουμπόηδες έκοψαν φέτος λίγα εισιτήρια παραπάνω να μας βγει και τ’ όνομα.

Υγ. Τα τέρατα δεν φημίζονται για τα αγγλικά τους και την ευφυΐα τους

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Here are some links that I believe will be interested

Ανώνυμος είπε...

I like it! Good job. Go on.
»

Ανώνυμος είπε...

Hmm I love the idea behind this website, very unique.
»