Τετάρτη 26 Ιουλίου 2006

Εγχειρίδιο επιβίωσης πρωταγωνιστή σε θρίλερ

· Γενικός κανόνας είναι, ότι για να έχετε ήσυχο το κεφάλι σας αποφύγετε να λύνετε κουίζ, πάζλ, γρίφους κι άλλα παρεμφερή που ανοίγουν τις πύλες της Κολάσεως.
· Αν οι φίλοι σας ξαφνικά αρχίσουν να παρουσιάζουν ασυνήθιστη συμπεριφορά και χαρακτηριστικά όπως μούγκρισμα, δίψα για αίμα, μάτι παλάτι, η αυτοφωτίζονται στα μάτια,παρουσιάζουν αίφνης σωματικά εξογκώματα κι άλλα παρεμφερή, απομακρυνθείτε αμέσως.
· Αν συναντήσετε κάποιο τέρας, αγνοήστε το από απόσταση.
· Αν τρέξετε να ξεφύγετε από ένα τέρας, υπολογίστε ότι θα γλιστρήσετε και θα πέσετε τουλάχιστον δύο φορές, ειδικά αν είστε γυναίκες δευτεραγωνίστριες. Αξιοσημείωτο είναι ότι παρά το γεγονός ότι εσείς τρέχετε και το τέρας απλά παραπατά, παρόλα αυτά προχωρά τόσο γρήγορα όσο για να σας φτάσει.
· Όταν φαίνεται ότι έχετε σκοτώσει το τέρας, ποτέ μην γυρίζετε να κοιτάξετε αν πραγματικά είναι νεκρό.
Συνήθως ξανασηκώνεται απότομα και σας τρώει.
· Αν βρείτε μια πόλη που μοιάζει έρημη, είναι πιθανόν να υπάρχει λόγος. Μην μπείτε στο κόπο να μάθετε γιατί. Φύγετε αμέσως.
· Μείνετε μακριά από συγκεκριμένες γεωγραφικές τοποθεσίες, όπως Δρόμος με τις Λεύκες, Τρανσυλβάνια, Amityville, Nilbog, Τρίγωνο των Βερμούδων η κάποιο γλυκό κι ερημικό σπιτάκι στον Σάλεμ.
· Μετακομίστε αμέσως, αν καταλάβετε ότι το σπίτι σας είναι κτισμένο, πάνω από παλιό νεκροταφείο , η ήταν τόπος μαύρης μαγείας. Επίσης μάθετε για τους προηγούμενους ιδιοκτήτες. Συνήθως δεν είναι ευχάριστο σημάδι, αν οι πριν από σας είχαν ιστορικό σχιζοφρένειας, είχαν αυτοκτονήσει η δολοφονηθεί με φρικιαστικό τρόπο η αν οι ενοικιαστές ήταν νεκρόφιλοι, έκαναν σατανιστικές τελετές η είχαν ματωβαμένα χόμπι.
· Αποφύγετε γενικά τα ψαχουλέματα νύχτα στα υπόγεια ειδικά με κομμένο ρεύμα.
· Δεν είναι ανάγκη ν αρχίσετε να διαβάζετε δυνατά όποιο μαγικό βιβλίο πέσει στα χέρια σας. Από μέσα σας,κι αν…
· Εάν τα παιδιά σας αρχίσουν να σας μιλάνε στα Σανσκριτικά, αρχαία Αιγυπτιακά η άλλη γλώσσα που κανονικά είναι αδύνατο να γνωρίζουν, τότε εξουδετερώστε τα αμέσως.
· Σε περίπτωση που τα λυπηθείτε, σας προειδοποιούμε ότι σας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν παραμείνουν εν ζωή.
Άσε που η αμοιβή εξορκιστή δεν εκπίπτει από τη φορολογία εισοδήματος.
· Μην είστε ευγενικοί με τους πεθαμένους. Δεν θα το αναγνωρίσουν ποτέ.
· Αν μείνετε από βενζίνη στη μέση της νύχτας, μην πάτε αμέριμνοι στο πιο σκοτεινό κι ερειπωμένο σπίτι της περιοχής.
· Ποτέ μη ξεχνάτε ότι όσο κι αν το φορτίσετε, ποτέ το κινητό δεν λειτουργεί όταν πραγματικά θα το χρειαστείτε.
· Μην ανακατεύεστε με τεχνολογίες γενετικής και DNA ,εκτός κι αν έχετε σπουδάσει σχετικά.
· Ποτέ μη στέκεστε μέσα, έξω, πάνω, κάτω, δίπλα, μπροστά, πίσω και γενικά κοντά σε τάφο, σπηλιά, κατακόμβη, λίμνη, η ηφαιστειογενή περιοχή.
· Αν νομίζετε ότι ο θόρυβος που ακούσατε στην ερημιά της νύχτας ήταν η γάτα που είδατε να περνάει προηγουμένως, κάνετε λάθος. Αν θέλετε να ζήσετε, φύγετε αμέσως από το δωμάτιο.
· Μην αγνοείτε με αφέλεια τους ξένους που κουβαλάνε εργαλεία, όπως πριόνια, συραπτικά, ηλεκτρικά μαχαίρια, σφυριά καλέμια, μυστριά, φλόγιστρα βουτανίου, ηλεκτρονικά κολλητήρια η οτιδήποτε, το οποίο είναι φτιαγμένο κάτω από επιρροή κακών συναναστροφών.
· Τέλος παρακαλούμε δώστε σημασία στα κρεσέντο της μουσικής, ο συνθέτης δεν είναι ηλίθιος. Για κάτι θέλει να σας προειδοποιήσει. Έστω ,δώστε σημασία στις κραυγές των θεατών. Κάτι είδαν, κάτι ξέρουν περισσότερο από σας που απλά πρωταγωνιστείτε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Very best site. Keep working. Will return in the near future.
»

Ανώνυμος είπε...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»