Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2006

6 σχόλια:

basik-ly είπε...

Ελπίζω να μην πέρασαν από κοντά σας οι γνωστοί-άγνωστοι... Παοκτσήδες.

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο θλίψης και απογοήτευσης…

Μαζευτήκατε άνθρωποι με κινηματογραφική παιδεία, βάλατε μεράκι και νεωτερισμό στην κατασκευή του χώρου σας, φτιάξατε το μανιφέστο σας, μας γεμίσατε με ελπίδες και υποσχέσεις για κάτι πιο ποιοτικό, αισθητά διαφορετικό.

Τι καταφέρατε λίγες μόλις ημέρες αφού ανοίξατε; Ευτελίσατε μόνοι σας τον ίδιο σας τον μύθο πριν καν προλάβετε να τον γιγαντώσετε. Κάνατε το χαβαλέ σας και τώρα θέλετε απολαβές. Απαράδεκτη και αποκαρδιωτική η προώθηση DVD που απευθύνονται στον κατώτερο θεατή μαζικής κατανάλωσης σκουπιδιών και η ανάρτηση των συνημμένων με αυτά posters. Αν το άμεσο και περιστασιακό κέρδος ήταν από την αρχή το μοναδικό σας μέλημα μπορούσατε απλά να ανοίξετε ένα ακόμα Seven Video Net.

Θα γλυτώνατε εσείς από τον κόπο και τα επιπλέον έξοδα και εμείς από τη βαβούρα και τις προσδοκίες που άσκοπα δημιουργήσατε.

Κρίμα…

cartoon είπε...

Μην ακούτε τίποτε! Η κακία περισσεύει. Όλοι αισθάνονται την ανάγκη να την πουν σε όλους. Ο Καθείς και οι μικροψυχίες του. Εσείς, keep up the GOOD work!

Ανώνυμος είπε...

Fota, camera kaiaiai pame ??? Anta filoi kalo xeimona na exoume kai kales "fotografiseis" ...

Ανώνυμος είπε...

Περικλή σ'ευχαριστούμε πολύ!!! Ευχές για ένα καλό χειμώνα με πολλές ταινιούλες και σε σας στην Αθήνα!

Ανώνυμος είπε...

GIVE US A BREAK!

Δε θέλουμε ένα μαγαζί για να το δείχνουμε!!Θέλουμε ένα ζωντανό χώρο. Ένα meeting point. Μια αφορμή συζήτησης. Με τις ταινίες να μας προκαλούν.Με τις διαφωνίες όλων όσων πιστεύουν ότι η αμφισβήτηση είναι ο υπαρξιακός μοχλός για να γίνουμε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Όσο για τους "κατώτερους θεατές μαζικής κατανάλωσης" θα εκτιμούσα αν περιέγραφες και ονομάτιζες το ακριβώς αντίθετο.