Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2006

Ε ναι λοιπόν. Έχω πολύ καιρό να γράψω. Το ξέρω. Αλλά δεν αντέχω άλλο. Τα χω πάρει! Κατέβηκα και γω στη θεσσαλονίκη την περασμένη βδομάδα με το θείο μου και τη θεία μου για ψώνια και είπαμε να πάμε να δούμε καμιά ταινία γιατί εδώ στο κιλκίς όπως καταλαβαίνεται... Τέλοσπάντων. Αφού λοιπόν κάναμε τα ψώνια μας στη Τσιμισκή πήγαμε στο Βακούρα να δούμε το ανεξάρτητο Shortbus. Ε ο Χριστός και η Παναγία! Τι αυνανισμοί, τι ανωμαλίες, τι ρωμαικά όργια! Του θείου μου του ανέβηκε η πίεση από το πρώτο πεντάλεπτο! Η θεία μου στο διάλειμμα κόντεψε να βγάλει όλο το τσουρέκι σοκολάτα που φάγαμε από τον Τερκενλή. Άνδρες που ήταν γυναίκες, γυναίκες που ήταν άντρας, ένας χαμός και μια αηδία. Αφού το βράδυ που γυρίσαμε πίσω δεν ήθελα να δω το φίλο μου από την αηδία. Τι να πω βρε παιδιά? Μάλλον κάποιες ταινίες θα πρέπει να τις απαγορεύουν. Δεν μπορεί ο καθένας ομοφυλόφιλος να βγαίνει και να κάνει ότι θέλει. Αυτά είναι για τους ανώμαλους! Που είναι εκείνες οι ταινίες με το αγόρι που ερωτευόταν ένα κορίτσι, το πολιορκούσε, αυτή δεν ήθελε και στο τέλος τα φτιάχνανε? Που? Πάντως είδα και μια πολύ καλή ταινία στο Ολύμπιον. Το Fast Food Nation. Έπαιζε και η Αβρίλ Λαβίν η αγαπημένη μου τραγουδίστρια. Ο θείος μου που είναι και κτηνοτρόφος μου εξηγούσε ότι βλέπαμε. Πολύ το χάρηκα. Παλιά βέβαια πήγαινα και γω στα Goodys αλλά το χω κόψει εδώ και καιρό γιατί πια είμαι χορτοφάγα. Λοιπόν καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι και αναμένω τις ενστάσεις σας και τις απόψεις σας γενικότερα για αυτό το κινηματογραφικό αίσχος!

Η μικρή χωριατοπούλα...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στον κόσμο που ζούμε όμως, υπάρχει και το διαφορετικό και το "ανώμαλο": άντρες που φέρονται σαν γυναίκες, γυναίκες που φέρονται σαν άντρες.. Γι'αυτό όλα είναι θέμα επιλογής.. Επιλέγουμε από το ποιά ταινιά θα δούμε μέχρι τη συμπεριφορά που θα υιοθετήσουμε..! Άλλωστε αυτό δεν πρέπει να κάνει το σινεμά(μεταξύ άλλων); Να μας εκπαιδεύει σε δύσκολα κοινωνικά θέματα!

Ανώνυμος είπε...

ίσως να φταίει και το ότι είναι 4 τα ξημερώματα και δε με παίρνει ύπνος αλλά νιώθω μία μικρή ναυτία

Ανώνυμος είπε...

παραδεχτήτε το ηταν μια πικαντικη ταινια που ειχε ορισμενες ενδιαφερουσες στάσεις.
Τωρα φυσικα αν δεν εισαι της ενοργάνου τι να σου πω, οντως ζαλίζεσαι....

Ανώνυμος είπε...

Μετά από δυο ταξίδια των 6 και 8 ωρών σε διάστημα μικροτερο τον 48 έχω κάθε δικαίωμα να ζαλίζομαι.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνοι. Δεν ήτανε και η πιο ρομαντική ταινία που θα μπορούσες να δεις. Αλλά από ταινίες αγόρι ερωτεύεται κορίτσι (ή αντίστροφα ή σε άλλους συνδυασμούς αν το προτιμάς) και στο τέλος τα φτιαχνουνε μετά από ένα καυγαδάκι δεν πρέπει να έχεις παράπονο!
Μια καλή τακτική είναι να προιδεάζεσαι λίγο για μια ταινία πριν τη δεις, ειδικά αν είναι να πάρεις μαζί τη θεία που πριν έχει φάει τσουρέκι, ή ακόμα χειρότερα, το θείο που έχει πίεση.. Την αφίσα να έβλεπες μόνο ήξερες τι σε περιμένει. Αν και νομίζω ότι λίγο τα παραλές για τις σεξουαλικές σκηνές.
Δεν θα τη συμπεριελάμβανα στις αγαπημένες μου, αλλά κάτι είχε να πει ο ποιητής με όλη αυτή την υπερβολή. Το να ψάχνει κανεις συντροφικότητα μέσα στο σεξ, να ορίζει τη ζωή του με βάση αυτό ή να μην το έχει χαρεί ποτέ γιατί ποτέ δεν αναρωτήθηκε τι είναι αυτό που του λείπει.. όχι στο βαθμό που βλέπεις στην οθόνη, αλλά στην ουσία τους, είναι κοινά προβλήματα.
Και μετά από αυτή την κατάθεση, δε μένει παρά να συμφωνήσω με τη γιαγιά ανούσκα για τις στάσεις..

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω ... η ταινία σόκαρε! Μα αυτός δεν ήταν ο σκοπός της; Χμ...

Ανώνυμος είπε...

όλα είναι θέμα παιδείας, ακόμα και αισθητικής. Το θέμα είναι για να σ'αρέσει η Avrin Lavin ή όπως αλλιώς την λένε σίγουρα είσαι μίκρο κοριτσάκι και δε ξέρεις τι πάει να πει σεξ,έρωτας και διαφορετικές προτιμήσεις! Ίσως θα πρέπει να ανοίξεις λίγο τους οριζοντές σου...Δοκίμασε λίγο Almodóvar!!!Φιλικά... apo Sotibus