Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

The lucky gallery – Φλερτάροντας με την τύχη


Το κυνήγι του εύκολου και γρήγορου χρήματος αποτελεί συχνό θέμα στην ιστορία του κινηματογράφου για τον απλούστατο λόγο πως γοητεύει πολύ κόσμο. Ο θεατής συμπαθεί έναν ήρωα, ακόμη και αν αυτός είναι απατεώνας , γιατί αρκετές φορές ονειρεύεται τον στόχο του. Να πιάσει τη καλή, να σχεδιάσει το τέλειο κόλπο και να ζήσει από αυτό μια ζωή χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες. Κάθε είδους απάτη, στοίχημα, κομπίνα ή όπως αλλιώς το πείτε δε θα πετύχει, αν ο ήρωας δεν έχει με το μέρος του τον σπουδαιότερο παράγοντα, τον οποίο μάλιστα δε μπορεί να επηρεάσει. Η τύχη στο σινεμά βοηθάει τους τολμηρούς και ακόμη περισσότερο αυτούς που την κυνηγούν. Φανταστικό σκηνικό δε χρειαζόταν να στηθεί, καθώς το Las Vegas ήταν εκεί και φιλοξένησε πολλές από τις ιστορίες που έμελλαν να μεταφερθούν στη μεγάλη οθόνη. Ακόμη και εκτός αυτού, κάθε είδους τυχοδιώκτες, από τον Bob του Melville ως τον Danny Ocean και τους φίλους του, φροντίζουν να μας ταξιδεύουν σ’ έναν αλλόκοτο κόσμο που πάνω απ’ όλα πρέπει να είσαι τυχερός για να επιβιώσεις. Καλή τύχη !
4 σχόλια:

Κώστας Ποτακίδης είπε...

πολύ ωραία και γνωστά όλα αυτά , δεν μας είπατε όμως που αποσκοπούν η αν θέλετε καλύτερα τι κρύβετε πίσω απ το κείμενο τούτο?

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς απ το ακριτικό Πανόραμα

Chris Z. είπε...

;)

Seven Film Gallery είπε...

Ακριτικό Πανόραμα είναι το θέμα του νέου αφιερώματος μας. Είμαστε εδώ για περαιτέρω σχόλια και υπόδείξεις

Ανώνυμος είπε...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風