Σάββατο 23 Ιουνίου 2007


11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Αβραμιωτου ειναι ο πιο Hot δρομος της Αθηνας το Βραδυ. Και γι αυτους που δεν το ξερουν ειναι παραλληλος της Αθηνας λιγο πριν απο την Ερμου στο Μοναστηρακι.
Αυτο το γραφω για καποιους Αθηναιους φιλους που αδυνατουσαν να μου πουν (οπως ολοι οσοι μενουν απλα στην Αθήνα και δεν ΖΟΥΝ στην Αθηνα) πως μπορω να παω ως εκει.
Για να το πω πιο απλα, ειναι ενας Θεσσαλονικιότικος δρόμος στην καρδια της Αθηνας.

Ανώνυμος είπε...

θελω ΠλαστελινηKinkyΜαυρογατοTit ΤΩΡΑ. ποιος παιδι μου δεν ηξερε να σου πει; απλα δεν ρωτας τους καταλληλους ανθρωπους..

Ανώνυμος είπε...

Θα την πω την κακία μου δε μπορώ να κρατηθώ.
Στη συγκεκριμένη περιοχή δεν πρέπει να ρωτήσεις Αθηναίο αλλά μετανάστη για να βρεις το δρόμο. Εν ανάγκη πάρε ένα οδόραμα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΛΟ KANE FOCUS !!! ΥΠΕΡΒΟΛΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

το chungking express που κολλάει?

Ανώνυμος είπε...

Οι παρακάτω σκέψεις είναι προϊόν αδιανόητης αϋπνίας, πνευματικής κόπωσης και ενός καύσωνα που δε λέει να περάσει και παρακαλώ να αγνοηθούν.

1. Γιατί ρε γείτονα παίρνεις σκύλο αφού όχι μόνο δεν είσαι ικανός να τον φροντίσεις αλλά δεν έχεις και το χρόνο να τον περάσεις μαζί του για να μην κρατάει όλη την πολυκατοικία ξύπνια κάθε βράδυ που εσύ λείπεις? Γιατί το βασανίζεις το ζωντανό και μαζί και εμάς?

2. Δουλειά και χόμπι. Είναι απαραίτητο να είναι διαφορετικά πράγματα? Δε γίνεται να κάνεις το χόμπι σου δουλειά και να την απολαμβάνεις? Είναι ανάγκη να νιώθεις άσχημα γι' αυτό?

3. Με ποια λογική ανακοίνωσε η πρυτανεία του Α.Π.Θ. ότι από χτες το μεσημέρι όλο το πανεπιστήμιο κλείνει (μαζί και οι βιβλιοθήκες) αλλά οι εξετάσεις γίνονται κανονικά? Όσοι δεν έχουν δηλαδή κλιματιστικό σπίτι τους να περνάνε τη μέρα αγκαλιά με αυτό πώς θα διαβάσουν?

Συγνώμη για το άσχετο της παρένθεσης αλλά όλοι όσοι θα ήθελα να τα πω κοιμούνται ήδη.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ μου,

(για το )2. Όσοι το κάνουμε αυτό να ξέρεις ότι μερικές φορές είμαστε πολύ-πολύ δυστυχισμένοι....

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή μου,
Σχεδόν 3 τα ξημερώματα με το έρμο το σκυλί να ικετεύει για λίγη προσοχή και τα ίχνη καφεΐνης που είχαν απομείνει στο σύστημα μου να χορεύουν κοντινό με τον πονοκέφαλο για κάποιο λόγο εκείνη την ώρα μου φαινόταν ολόσωστο.
Τώρα που το θερμόμετρο έχει πέσει κάτω από τους 35 πάλι αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουν.

Ανώνυμος είπε...

καλημερα απο Αθηνα

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα από τη βιβλιοθήκη του Α.Π.Θ.!

etalon είπε...

αυτη η εξεταστικη θαναι η πιο ...καλοβρασμενη!!!!