Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2007

48th Thessaloniki International Film Festival


Οι "Κλέφτες" ήρθαν στην ΘεσσαλονίκηΓκέλυ Μαδεμλη, Βαγγέλης Αλεξανδρης, Μαρία Πολυβίου, Βαγγέλης, Νικος Μουστάκας, Μακης Παπαδημητράτος.

Ιωσήφ Πρωιμάκης, Ακης Καπράνος και άλλοι...


Οι ...μεταμεσονύκτες αρχίζουν να συγκεντώνονταιΦτάνει ο Μάκης και προσπαθει να μπει...
Το φουαγιέ του Φαργκανη γεμάτο απο την είσοδο...


μέχρι έξω στην βροχή!

Να τους προσέχετε την εβδομάδα αυτή, κτυπούν απρόβλεπτα ο Παναγιώτης και η Αθανασία κυκλοφορουν και ενημερώνουν, σας δένουν, σας ενοχοποιουν και φεύγουν σαν τους ...κλέφτεςΜέσα σε καταρακτώδη βροχή έγινε η πρεμιέρα των Κλεφτων του Μάκη Παπαδημητράτου, σε ενα κατάμεστο Φαργκανη στις 17.11.07.Αν και μεταμεσονύκτια η προβολή ,κατάφερε να γεμίσει με νεο ,σινεφιλ κοινο και φαν του σκηνοθετη, απο την προηγούμενη δουλεια του ,το "Τσίου".Ο Μάκης Παπαδημητράτος προλόγισε την ταινία, παρουσία και του πρωταγωνιστη του Βαγγελη Αλλεξανδρη. Ολοι μαζι, κοινο και συντελεστες, μετα τις 3πμ και με την βροχη να συνεχίζει ακάθεκτη συνέχισαν ως το πρωι στο Residents.
Η πρώτη αυτη δημόσια προβολή της ταινίας, ενθουσιασε ενα νεανικο κοινο στο συνολο του, που γελαγε και χειροκροτούσε αρκετες φορες στη διάρκεια της προβολής, καθιστόντας το έργο, ενα απο τα must της φετινης Ελληνικης παρουσίας στο 48ο Διεθνές Φεστιβαλ Θεσσαλονίκης που άρχισε την Παρασκευη.
Οι προβολες της ταινίας στα πλαίσια του Φεστιβαλ ειναι το ερχόμενο
Σαββατο 24.11.07 στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ (17.30)
και την
Κυριακή 25.11.07 στην αίθουσα ΤΩΝΙΑ ΜΑΡΚΕΤΑΚΗ στο λιμάνι (15.45)

4 σχόλια:

μαρια είπε...

κουκλάκι ο Ιωσήφ

dora carrington είπε...

Ημουν και γω εκεί, και συμφωνώ, ο Ιωσήφ κούκλος από κοντά, όπως και από γραφή....

verbal είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
verbal είπε...

I look better online :P